Известие

Collapse
No announcement yet.

Фолио на задни странични и задно стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Naso
    Аз що ли съм виждал доволно количество немски не евтини автомобили с не съвсем прозрачни предни джамци ? Може сиреч ! Не искам затъмнено предно стъкло, просто да има УВ защита ?
    аз ако не бъркам на алфата фабрично е с ув защита джама
    примерно на 155 задния е 100% поляризиран - проверено е

иначе имаше в закона за оцветяването което може д аго има на предните три стъкла в проценти и прочее
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Значи може. Сега ше одиме да провериме ко шни каже продавача.
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Да споделиш после резултата, че и аз се заинтересувах нещо.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

За информация, ей сега се връщам от КАТ, където си пререгистрирах колата. Накараха ме да си сваля фолиото на предните прозорци, но за задните и това, на 5-та врата нищо не ми казаха.
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Знаете ли че най-тарикатско било когато отидеш да ти опушат всичките стъкла.Има си такива фирми които го правят перфектно.Се едно колата ти е с фабрични стъкла-така изглежда.Само че проблема е че струва около 300евро и изобщо не се използва никакво фолио.Оферта си е ако имаш кинти.Фирмата която аз знам,работи с министерски коли и се чака доста докато ти дойде реда.Верваите ми заслужава си чакането и най-хубавото е че куките нищо не могат да ти кажат.
            pi4ove alfata e naj dobrata marka -pomnete go

Comment

Първоначално публикувано от evgeni_sport
              Знаете ли че най-тарикатско било когато отидеш да ти опушат всичките стъкла.Има си такива фирми които го правят перфектно.Се едно колата ти е с фабрични стъкла-така изглежда.Само че проблема е че струва около 300евро и изобщо не се използва никакво фолио.Оферта си е ако имаш кинти.Фирмата която аз знам,работи с министерски коли и се чака доста докато ти дойде реда.Верваите ми заслужава си чакането и най-хубавото е че куките нищо не могат да ти кажат.
              Би трябвало да струва доста по-малко, а за полицията най много да те накарат да си смениш прзорците (особено за предните) пък после се оплаквай че нямаш сестра.

Та по темата - кажете хора къде мога да отида да ми сложат качествено фолио в София и евентуално цени
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Човече колата ти излиза все едно от завода с такива стъкла.Питал съм ги майсторите.Може да има фирми които го правят тва упражнение и за по малко пари, но не знам къде са.Ако имаш кинти направи си го.Ще ти завиждат.Трудно е да се познае че стъклата са тонирани допълнително.Услугата е скъпа и много качествена.А ако искаш знам една фирма която ги прави добре и мисля че взимат 50лв.за всички задни стъкла.
                pi4ove alfata e naj dobrata marka -pomnete go

Comment

Бях днес в магазина на Филипс. За предно/задно стъкло 120 левета, за страничните 60 левета. За цялата кола 480, което прави цената от 300 евро за "опушване" приемлива Колкото до куките, само тия в България мърморят, но в закона пише "ограничена видимост", а как могат те да дефинират ограничената видимост и ограничена е спрямо кое ?

ПП Абеее я се карах с една кука.... значи може

Comment

каквото и да правиш стъклата предните може да са затъмнени само ако по талон пише, че фабрично са така или е регистрирана като инкасо.....изключвам случаите със автомобилите на НСО, Охрана на съдебната власт, полицейски и т.н.
                    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

А в нормалните държави как може ? Трее се направи нещо, па тия наще куки са идиоте и нас на идиоте праат

Comment

не знам какво имаш предвид под нормална държава но аз съм ходил в Германия и Хонг Конг и там са забранени дори и задните странични... ако те хванат със затъмнени стъкла в Хонг Конг директно ти конфискуват автомобила....повярвай ми разпитал съм...в Германия бях за малко но и там не видях като разбира се изключиме дипломатическите автомобили, а в Хонг Конг дори дипломатическите автомобили не са им затъмнени....това е град с 8 милиона население и с нулева престъпност...ако някой случайно разбие магазин или нещо подобно го дават по телевизията като топ новина
                        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Още веднъж FYI - чистенето на лепилото от стъклата си е е#$%%& мамата
                          За 3 часа успях да изчистя един прозорец и половина. Направо ми се откачиха ноктите да търкам
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Говорим все пак за УВ защита, не да крием престъпници ?

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                              Още веднъж FYI - чистенето на лепилото от стъклата си е е#$%%& мамата
                              За 3 часа успях да изчистя един прозорец и половина. Направо ми се откачиха ноктите да търкам
                              Малко е старичка темата ама информацията си е информация. Чувал съм че най-лесно се чистели стъклата от фолиото с препарата за безконтактно измиване на автомобилите. Несъм го пробвал да ли е вярно.
                              Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

А да Ви питам...
                                къде в С0фия слагат ф0ли0,и се пак да е качествен0?
                                "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Working...
                                X