If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз що ли съм виждал доволно количество немски не евтини автомобили с не съвсем прозрачни предни джамци ? Може сиреч ! Не искам затъмнено предно стъкло, просто да има УВ защита ?
аз ако не бъркам на алфата фабрично е с ув защита джама
примерно на 155 задния е 100% поляризиран - проверено е
иначе имаше в закона за оцветяването което може д аго има на предните три стъкла в проценти и прочее
Да споделиш после резултата, че и аз се заинтересувах нещо.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
За информация, ей сега се връщам от КАТ, където си пререгистрирах колата. Накараха ме да си сваля фолиото на предните прозорци, но за задните и това, на 5-та врата нищо не ми казаха.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Знаете ли че най-тарикатско било когато отидеш да ти опушат всичките стъкла.Има си такива фирми които го правят перфектно.Се едно колата ти е с фабрични стъкла-така изглежда.Само че проблема е че струва около 300евро и изобщо не се използва никакво фолио.Оферта си е ако имаш кинти.Фирмата която аз знам,работи с министерски коли и се чака доста докато ти дойде реда.Верваите ми заслужава си чакането и най-хубавото е че куките нищо не могат да ти кажат.
Знаете ли че най-тарикатско било когато отидеш да ти опушат всичките стъкла.Има си такива фирми които го правят перфектно.Се едно колата ти е с фабрични стъкла-така изглежда.Само че проблема е че струва около 300евро и изобщо не се използва никакво фолио.Оферта си е ако имаш кинти.Фирмата която аз знам,работи с министерски коли и се чака доста докато ти дойде реда.Верваите ми заслужава си чакането и най-хубавото е че куките нищо не могат да ти кажат.
Би трябвало да струва доста по-малко, а за полицията най много да те накарат да си смениш прзорците (особено за предните) пък после се оплаквай че нямаш сестра.
Та по темата - кажете хора къде мога да отида да ми сложат качествено фолио в София и евентуално цени
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Човече колата ти излиза все едно от завода с такива стъкла.Питал съм ги майсторите.Може да има фирми които го правят тва упражнение и за по малко пари, но не знам къде са.Ако имаш кинти направи си го.Ще ти завиждат.Трудно е да се познае че стъклата са тонирани допълнително.Услугата е скъпа и много качествена.А ако искаш знам една фирма която ги прави добре и мисля че взимат 50лв.за всички задни стъкла.
Бях днес в магазина на Филипс. За предно/задно стъкло 120 левета, за страничните 60 левета. За цялата кола 480, което прави цената от 300 евро за "опушване" приемлива Колкото до куките, само тия в България мърморят, но в закона пише "ограничена видимост", а как могат те да дефинират ограничената видимост и ограничена е спрямо кое ?
ПП Абеее я се карах с една кука.... значи може
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
каквото и да правиш стъклата предните може да са затъмнени само ако по талон пише, че фабрично са така или е регистрирана като инкасо.....изключвам случаите със автомобилите на НСО, Охрана на съдебната власт, полицейски и т.н.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
не знам какво имаш предвид под нормална държава но аз съм ходил в Германия и Хонг Конг и там са забранени дори и задните странични... ако те хванат със затъмнени стъкла в Хонг Конг директно ти конфискуват автомобила....повярвай ми разпитал съм...в Германия бях за малко но и там не видях като разбира се изключиме дипломатическите автомобили, а в Хонг Конг дори дипломатическите автомобили не са им затъмнени....това е град с 8 милиона население и с нулева престъпност...ако някой случайно разбие магазин или нещо подобно го дават по телевизията като топ новина
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Още веднъж FYI - чистенето на лепилото от стъклата си е е#$%%& мамата
За 3 часа успях да изчистя един прозорец и половина. Направо ми се откачиха ноктите да търкам
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Още веднъж FYI - чистенето на лепилото от стъклата си е е#$%%& мамата
За 3 часа успях да изчистя един прозорец и половина. Направо ми се откачиха ноктите да търкам
Малко е старичка темата ама информацията си е информация. Чувал съм че най-лесно се чистели стъклата от фолиото с препарата за безконтактно измиване на автомобилите. Несъм го пробвал да ли е вярно.
Comment